Op reis met Pole4:
nu investeren in jezelf is winst voor later.

Droom jij van een succesvol leven of een mooie carrière? Ga dan met ons mee naar Mallorca en volg het leiderschapsprogramma van Pole4. Zelfvertrouwen, leidinggeven, communiceren: je leert er nu alles waar organisaties later om zitten te springen. Van deze reis heb je je leven lang profijt - en het is nog leuk ook. Waar wacht je nog op?


Meld je aan

Wat ga je doen?

Met leeftijdsgenoten en professionele instructeurs en coaches ga je een week lang een uitdagende tocht maken door de bergen van Mallorca. Lopen, lachen en ongemerkt ongelofelijk veel leren.

Outdoor-actitviteiten bij Pole4

Wat betekent dat concreet?

Nou dit:

 • bulletpointWe beginnen en eindigen de reis aan een zwembad met een BBQ in de zon. En dan…
 • bulletpointKletsen. Veel en graag zelfs. Tijdens het wandelen, in de berghut, aan het kampvuur of op het strand.
 • bulletpointChillen, kaarten, zwemmen, slapen onder de sterren en regelmatig gewoon even niksen.
 • bulletpointEen toffe tijd hebben met de groep van maximaal 12 deelnemers.
 • bulletpointJe bepaalt je eigen tempo, regelt jouw route of de route van de groep en of je wel of geen zin hebt in een activiteit.

 • bulletpointHet is twee weken lang jouw eigen expeditie Robinson, maar dan met eten! Je leert te (over)leven in de bergen, hoe je eet en drinkt, hoe je kaart leest en een kompas gebruikt.
 • bulletpointJe komt niet alleen berggeiten tegen, maar ook jezelf. Dat is soms taai, maar nog vaker tof.
 • bulletpointEn voor de liefhebbers: rotsklimmen, cliff-jumpen, wellicht canyoning of kajakken.
 • bulletpointEn last but not least: je krijgt ongemerkt een leiderschapstraining waar door bedrijven grof geld voor betaald wordt. Win-win, wat jij.

Waarom?

Pole4 helpt je nu om je ambities voor later te realiseren, want bij Pole4 leer je dé essentiële vaardigheden die je daarvoor nodig hebt en op school niet (voldoende) krijgt. In de top 10 van meest gevraagde competenties wereldwijd* die je optimaal voorbereiden op een succesvolle carrière staan:

 • bulletpointMensenkennis en communicatie: jezelf goed kennen, goede presentatie- en communicatievaardigheden hebben, effectief werken in teamverband en relaties kunnen opbouwen.

 • bulletpointTeam-management en leiderschap: een team kunnen leiden en goed leiding kunnen geven.
 • bulletpointPlannen en organiseren: het goed kunnen plannen, organiseren en prioriteiten kunnen stellen.
Tel daar nog eens bij op het kunnen nemen van beslissingen en probleemoplossend vermogen: beter voorbereid kun je niet zijn.

*Bron: Managers online, artikel: top 10 meest gevraagde competenties.
*Bron: Forbes.com: research National Association of Colleges and Employers (NACE), 2015.

Eigenlijk ben ik meer
mezelf geworden

icon data

HET PROGRAMMA VAN POLE4 STOPT PER 31-12-2022.
DE INSTRUCTEURS EN COACHES VAN POLE4 GAAN WEL DOOR! LEES MEER


Kostenopbouw

Het genoemde bedrag is inclusief alle kosten vanaf de start en tot het einde van het programma. Dus inclusief eten, drinken, overnachten in berghutten en het transport tijdens het programma.


en exclusief..

Het bedrag is exclusief de reis naar het base camp. Exclusief de ODC meting. Dat is transport naar een luchthaven in Nederland en een vliegticket. Je kunt ons wel invliegen voor begeleiding ter plaatse. De reisbegeleiding vanaf de luchthaven van Palma de Mallorca naar het base camp kost € 50,-. De reisverzekering met bergsportdekking kost ongeveer € 35,- per jaar. De outdoor uitrusting kost - afhankelijk van de aanwezige uitrusting niets tot € 300,-. Je kunt ook uitrusting huren bij Pole4 voor een schappelijke prijs. Eten en drinken in de vrije tijd is ook voor eigen rekening.

Prijsopbouw

Pole4 is een stichting zonder winstoogmerk. De stichting verdient dus niet op een programma. Wat maakt dan de kosten? Wij kiezen voor een hoge kwaliteit op elk vlak.

Wij bieden een afwisselend programma aan waarbij er soms in een tent geslapen wordt, in de open lucht of in een hostel maar meestal in berghutten, waar we ook eten, met uitzondering van een pizza op een prachtig plein. De instructeurs zijn allen op het hoogste niveau werkzaam als trainer, coach of leidinggevende. Verder rijdt er een busje mee om de bevoorrading te garanderen, eventuele uitvallers te kunnen faciliteren en om een groep te transporteren als de hut niet gehaald wordt. Zo garanderen we kwaliteit op alle vlakken.

Outdoor-actitviteiten bij Pole4

Waar

Het leiderschapsprogramma van Pole4 volg je niet in een klaslokaal, maar op Mallorca, en dat is niet voor niets. We gaan de bergen in, en je comfortzone uit. Je slaapt in hutten maar ook onder de sterren, chillt op het strand, springt van een cliff én je volgt een leiderschapsprogramma met professionele trainers.

Video van Pole4

Het duurde twee weken,
maar het had nog veel langer mogen duren

Mocht je nog meer willen lezen


- Over het vergroten van zelfvertrouwen, klik dan hier.
- De invulling van leiderschap bij Pole4, klik dan hier.
- Over wat je allemaal leert in de vorm van Competenties, klik dan hier.
- Over ons en Stichting Pole4, over het team, wat onze doelen zijn en waar wij voor staan, klik dan hier.
- Over onze Code of Conduct, klik dan hier.
- Over het Leiderschapskompas dat wij hanteren, klik dan hier.
- Over het onderzoek naar de leerervaring van deelnemers, klik dan hier.

Pole4 en Covid-19


We volgen alle adviezen van het RIVM. Uiteraard zijn we uiterst zorgvuldig. Zo laten we de berghutten waar je met 40 man op een slaapzaal ligt aan ons voorbij gaan. We gebruiken alleen berghutten waar wij als groep een eigen slaapzaal hebben of we gaan kamperen met onze eigen groep in onze tenten of soms in de open lucht.

facebook twitter linkedin whatsapp