Pole4 leiderschapstraining voor volwassenen:
Onze succesformule voor jongeren is er nu ook voor volwassenen

De leiderschapstrainingen die Pole4 voor jongeren heeft ontwikkeld, wérken. Dat merken niet alleen de jongeren, maar óók hun ouders wanneer zij hun kind(eren) weer terugkrijgen van de expeditie op Mallorca en denken: ‘Verdorie, dát wil ik ook’.


Goed nieuws: dat kan.

Vanaf 2022 verzorgt Pole4 zesdaagse programma’s voor volwassenen. Een intensief en bovenal persoonlijk coaching traject - gericht op groei, gezondheid en geluk - en nog op Mallorca ook. Wat wil je nog meer? Precies. Dit.

De meest indringende, best beklijvende
en tegelijkertijd mooiste leerervaring, doe je op in de bergen

Deze training is precies wat jij nodig hebt als je...

 

  • veel vaker je eigen pad wil kiezen en volgen, maar te vaak ingehaald, overstemd en geleefd wordt;
  • veel meer in je hebt dan je laat zien;
  • energie verliest, maar niet kan duiden waar het lek zit;

  • gefrustreerd raakt doordat je elke keer tegen dezelfde dingen aanloopt en niet weet waarom;
  • al langere tijd nadenkt over een andere baan of ander werk, maar (nog) niet weet wat of hoe de stap te zetten;
  • telkens in dezelfde discussies terechtkomt, ondanks je voornemen het vandaag écht anders te gaan doen.

 

Herkenbaar?
Dan is dit persoonlijke coaching programma in de bergen van Mallorca precies wat je nodig hebt. Met behulp van de beste professionals ga je letterlijk en figuurlijk stappen zetten in de bergen en schitterende natuur van Mallorca. Geloof ons: een mooiere plek om met jezelf aan de slag te gaan, is er niet.

Outdoor-actitviteiten tijdens Pole4 voor volwassenen

Het programma


Praktisch
Het programma duurt zes dagen, waarvan je er vier van berghut naar berghut wandelend doorbrengt in de bergen van Mallorca: de Serra Tramuntana. Om dit stukje Unesco Werelderfgoedlijst te bedwingen hoef je geen berggeit te zijn, maar: een goede conditie is wel handig. De zesde dag is de dag van afronding en het vertrek naar Nederland. Fijne bijkomstigheid: in de zes dagen ligt altijd een weekend - dat scheelt weer bij zowel de prijs van je ticket als bij het opnemen van verlofdagen.

Inhoudelijk
Het inhoudelijke programma ontvouwt zich op de berg. Samen met de begeleiders - ervaren bergwandelaars, coaches en trainers ineen - stel je de doelen op waar je aan wil werken. Deze doelen, gericht op groei, gezondheid en geluk, komen dagelijks ter sprake tijdens de wandelingen en persoonlijke sessies met je coach.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan het werken aan zelfbewustzijn en zelfvertrouwen (groei), persoonlijke discipline (groei), stresspreventie en burn-out thematiek (gezondheid) en het relaxen en ervaren van plezier (geluk).

En het mooiste is dat er geen limiet zit op het aantal coach sessies tijdens dit 6-daagse traject.
Mocht je de gesprekken met je coach in Nederland willen voortzetten tegen een bescheiden tarief, dan kan uiteraard.

Waarom je dit programma wil


Dit persoonlijke coaching traject zou iedereen zichzelf moeten gunnen. Het programma biedt een unieke kans om in rust en ruimte met jezelf aan de slag te gaan zonder dat je echt ‘zo’n traject aan het volgen bent’.

Hallo bergen, inzicht en vrijheid, vaarwel spreekkamer, uurprijzen en muren. Oftewel: gun jezelf deze week.

Outdoor-actitviteiten bij Pole4

icon data

HET PROGRAMMA VAN POLE4 STOPT PER 31-12-2022.
DE INSTRUCTEURS EN COACHES VAN POLE4 GAAN WEL DOOR! LEES MEER


Bewegwijzering tijdens tocht Pole4

Handig om te weten omdat we niet allemaal professionele berggeiten zijn:

  • Wandeluitrusting is te huur voor een schappelijk bedrag.
  • Zorg ervoor dat je een reisverzekering met bergsportdekking hebt.

Prijsopbouw

Pole4 is een stichting zonder winstoogmerk. De stichting verdient dus niet op een programma. Wat maakt dan de kosten? Wij kiezen voor een hoge kwaliteit op elk vlak en werken aan een zo klein mogelijke footprint. Wij bieden een afwisselend programma aan waarbij er soms geslapen wordt in een hostel, maar meestal in berghutten, waar we ook eten. De instructeurs zijn allen op een hoog niveau werkzaam als trainer, coach of leidinggevende.
Meer weten?

Vragen? Of meteen aanmelden, dat kan natuurlijk ook: mail naar info@pole4.nl. We vertellen je graag meer over het programma, vertrekdata, onze coaches of Mallorca. We zijn over alles even enthousiast.